header

De omgeving van Ferme de Jean

Vanuit de accommodatie van Ferme de Jean heeft u diverse mogelijkheden om in de omgeving te genieten. Zoals ...

Kasteel Heeze
Een van de laatste bewoonde kastelen in Nederland. Gelegen op een prachtige lokatie nabij het centrum van Heeze. Omgeven door een mooie bosrijke omgeving die zeer geschikt is om in te wandelen en te fietsen. In het kasteel worden rondleidingen gegeven. Klik op het plaatje hiernaast voor meer informatie.
Zwemparadijs de Tongelreep
Op zo'n kwartier rijden vanaf Ferme de Jean bevindt zich het grootste zwemparadijs van Nederland. In dit paradijs vind je o.a. een subtropisch golfslagbad, spannende waterglijbanen en een woeste stroomversnelling. Klik voor meer informatie op het plaatje hiernaast.
Strabrechtse Heide
De Strabrechtse Heide is een groot en kleurrijk heidegebied, gelegen tussen uitgestrekte bossen. Het zeer afwisselende landschap is het huis voor een grote verscheidenheid aan planten en dieren. Een schaapskudde graast er nog regelmatig. Voor groepen van minimaal 10 personen worden door natuurgidsen rondleidingen verzorgd.
Bergmolen St. Victor
Deze molen uit 1852 is op loopafstand gelegen van Ferme de Jean en is open voor publiek. Iedere zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur is deze gratis open. Voor groepen kunnen er afspraken gemaakt worden buiten deze tijd.
 
Fietsen
Bij Ferme de Jean bevindt zich knooppunt 51 van het fietsroutenetwerk door de Brabantse en Limburgse Kempen. Het startpunt voor een heerlijke fietstocht door deze mooie streek die bekend staat om zijn prachtige natuur en gemoedelijke sfeer. De fietsroute door dit natuurgebied houdt niet op bij de landsgrens maar loopt vrijwel ongemerkt door in het buitenland. Nog geen uur fietsen vanaf Ferme de Jean kunt u een bezoek brengen aan onze zuiderburen. Wanneer u bij ons reserveert ontvangt u alle informatie over deze aktiviteit en de bovenstaande aktiviteiten.
 
Overige mogelijkheden in de omgeving: